Henkilöesittelyssä Minna

Fiscalin tiimin esittely pintaa syvemmältä.

Kuka

Minna Kumpulainen, 56, perheen äiti 

Miksi ja milloin

Fiscal on ollut elämässäni läheisesti sen syntyhetkestä (vuodesta 1998) lähtien. Tein pitkän työuran vieraan palveluksessa, ollen samalla henkisenä ja vähän käytännön tukenakin myös yritystoiminnassa. Lopulta useiden vuosien kypsyttämänä irtisanouduin vanhasta työstäni vuonna 2014 ja siirryin kokoaikaisesti perheyrityksen palvelukseen. Se oli kaikella muotoa paras päätös pitkään aikaan.

Fiscalilla työhöni kuuluvat monenlaiset taloushallinnon tehtävät, mm. laskutus, reskontra, ym. toimistohommat. Lisäksi toimin ”assarina” info TV -järjestelmien asennustöissä. Työtäni hoidan kotitoimistolta käsin, joten päivän aikataulu on omissa käsissäni, eikä työmatkoihin kulu aikaa. Tuosta jaksan vieläkin iloita melkeinpä päivittäin, koska siinä on niin suuri ero entiseen työelämääni!

Vaiheet ja koulutus

  • merkonomin tutkinto 1984
  • toimistotyöntekijänä/etuuskäsittelijänä 1985–2013
  • Fiscalilla 2014 alkaen

Perhe ja harrastukset

  • Muutama vuosi sitten palasin juurilleni, kun muutimme Mikan kanssa syntymäkuntaani Utajärvelle. Kymmeniä vuosia Oulussa asuttuani en ollut varma kotiutumisestani maaseudulle. Epävarmuus on kuitenkin hälvennyt ja olen aivan tyytyväinen maalaistyttö jälleen. Ihanaa on välillä pistäytyä ”maalikylillä” ihmisvilinässä ja työmatkoilla ympäri Suomen. Luontoon pääsee liikkumaan kotiovelta, siitä pitää huolen nelijalkainen karvaturri Veikko.
  • Ulkoliikunnan lisäksi harrastan joogaa, pilatesta, käsitöitä ym. askarteluja.

Nyt

  • Jatkan edelleen assarin hommia Fiscalilla, nautin lisääntyvästä valosta ja odotan korona-ahdingon väistymistä, että päästään taas tapaamaan ystäviä ja tanssimaan kesälavoille! 

Aurinkoista kevättä toivottaen,

Minna

Lue lisää

digital signage fiscalinfotv helppokäyttöinen INFOTV suomalainen tiedottaminen viestintä taantuma arvot visio fiscalintiimi henkilöesittely info tv info tv -järjestelmä sisäinen tiedottaminen sisäinen viestintä digitalsignage fiscal info tv fiscal info TV -järjestelmä ohjelmistokehitys yrittäjät järjestelmäkehitys ohjelmointi turvassakotona ohjelmistoratkaisut brändinkirkastus hinnoittelu hinnat edullinen koekäyttö ilmainenkoekäyttö karitahanke oulunkaupunki ikäihmiset yhteistyö kaikki
22.5.2021

Mistä kaikki alkoi, osa 2

Mistä kaikki alkoi -blogin toisessa osassa palataan vuoteen 2010.
3.5.2021

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.
29.4.2021

Henkilöesittelyssä Marika

Marikan ensitaipaleet perheyrityksen parissa juontaa oman lapsuudenkodin keittiönpöydän ja postimerkkien liimailun ääreen.
← Edellinen Seuraava →