"Mitä ihmettä sinä luulet, että meidän perheessä tietokoneella tehdään?"

Fiscal uudistuu – brändin kirkastuksella kohti täyden palvelun ohjelmistotaloa!

Kirjoittaja
mika
Mika
Toimitusjohtaja, ohjelmistokehitys
Aiheeseen liittyvää Lue myös

 

Kun taloomme tuli ensimmäinen tietokone 1980-luvulla, kajahti Minnan suusta: “mitä ihmettä sinä luulet, että meidän perheessä tietokoneella tehdään?” Noh, ajan saatossa sillä on tehty aika paljonkin.

Toimintamme infonäyttöohjelmiston parissa on kehittynyt vuosien varrella. Samalla perheemme on kasvanut ja osaamisemme vahvistunut sen mukana. 
Viime aikoina olemme ymmärtäneet kuitenkin olevamme paljon enemmän kuin vain infonäyttöohjelmiston tarjoaja, jota olemme itse ensisijaisesti aina viestineet. Siinä missä olemme toimittaneet infonäyttöihin ohjelmistot ja tarvittavan laitteiston, olemme myös pitäneet korvat höröllä ratkaistaksemme asiakkaiden kinkkisimmätkin ohjelmointiongelmat.

Fiscalin olemassaolon aikana olemme kehittäneet ratkaisuja kodin turvaamiseen, tehtaiden työturvallisuuteen, aurinkopaneeleiden tuottavuuslaskelmiin, tilavarauskalentereihin ja moneen muuhun.
Tässä kehitystyössä on avainasemassa monen vuosikymmenen kokemus, vahva tekninen osaaminen ja ennen kaikkea ennakkoluuloton kyky ratkaista ongelmia.

Kun ymmärsimme, mitä Fiscalin toiminnan ydin oikeasti onkaan, halusimme ymmärryksen myötä yhdistää perheemme tietotaidon sekä uudistaa koko Fiscalin toimintamallin. 

Nyt meistä tuli siis sitä, mitä olemme oikeasti aina olleet, eli täyden palvelun ohjelmistotalo, infonäyttöjä kuitenkaan unohtamatta. 
Samassa rytäkässä myös visuaalinen ilmeemme koki kohennuksen. 
Taustalla on kuitenkin samat perhearvot ja kotimaisen työn arvostus kuin ennenkin – toimintamme lepää siis edelleen vahvojen kivijalkojen päällä.

Tutustu uudistuneeseen palveluvalikoimaamme ja kerro meille ajatuksistasi ja mahdollisista kehitysideoistasi. Olemme pelkkänä korvana!

 

***
www.fiscal.fi

Instagram: fiscalinfotv
Facebook: fiscalinfotv
Youtube: fiscalinfotv

Kirjoittaja
mika
Mika
Toimitusjohtaja, ohjelmistokehitys
Aiheeseen liittyvää Lue myös

Lue lisää

digital signage fiscalinfotv helppokäyttöinen INFOTV suomalainen tiedottaminen viestintä taantuma arvot visio fiscalintiimi henkilöesittely info tv info tv -järjestelmä sisäinen tiedottaminen sisäinen viestintä digitalsignage fiscal info tv fiscal info TV -järjestelmä ohjelmistokehitys yrittäjät järjestelmäkehitys ohjelmointi turvassakotona ohjelmistoratkaisut brändinkirkastus hinnoittelu hinnat edullinen koekäyttö ilmainenkoekäyttö karitahanke oulunkaupunki ikäihmiset yhteistyö kaikki
22.5.2021

Mistä kaikki alkoi, osa 2

Mistä kaikki alkoi -blogin toisessa osassa palataan vuoteen 2010.
3.5.2021

Arvot ohjaavat toimintaa

Helppokäyttöisin Info TV -järjestelmä Suomessa. Luotettavuus, rehellisyys, asiakaslähtöisyys ja laadukkuus eivät ole toiminnassamme pelkkää sananhelinää, sillä arvot ohjaavat kaikkea Fiscalin toimintaa.
29.4.2021

Henkilöesittelyssä Marika

Marikan ensitaipaleet perheyrityksen parissa juontaa oman lapsuudenkodin keittiönpöydän ja postimerkkien liimailun ääreen.
← Edellinen Seuraava →