Infonäyttö tekee sisäisestä viestinnästä mutkatonta

Infonäyttö on suosittu ratkaisu sisäiseen tiedotukseen ja asiakkaille viestimiseen muun muassa julkisissa tiloissa ja tehtaissa.

Infonäyttö on tehokas ratkaisu sisäiseen tiedottamiseen erityisesti suurissa yrityksissä ja julkisella sektorilla. Infonäyttöjä voidaan sijoittaa tiloihin, joissa henkilökunta liikkuu ja viettää aikaansa, esimerkiksi aulaan, ruokalaan, taukotiloihin tai käytävien risteyskohtiin.

Infonäyttö on erittäin käytännöllinen erityisesti sellaisissa yrityksissä, joissa työntekijät eivät syystä tai toisesta voi seurata tiedotteita intranetistä. Parhaimmillaan infonäytöillä voidaan korvata kokonaan perinteinen, tietokoneella käytettävä intranet.

 • Välitä viesti eri toimipisteisiin napin painalluksella

  Mitä kookkaampi organisaatio, sitä suurempia sisäisen viestinnän haasteet yleensä ovat. Kun työntekijät ovat hajautuneet useisiin eri yksiköihin, jotka saattava sijaita hyvinkin kaukana toisistaan, on tiedon siirto paikasta toiseen vaikeaa. Intranet ja muut sähköiset viestintävälineet tarjoavat moniin tilanteisiin ratkaisuja – mutta kuinka tiedotus voidaan hoitaa yrityksissä, jossa työntekijät eivät istu koko päivää näyttöpäätteen äärellä? 

  Ratkaisu moniin sisäisen tiedotuksen haasteisiin on infonäyttö, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi henkilökunnan aulaan, kahvihuoneeseen tai muuhun henkilökunnalle varattuun tilaan. Kaikkia organisaation infonäyttöjä voidaan päivittää yhdeltä tietokoneelta käsin.  

 • Infonäyttö korvaa perinteisen ilmoitustaulun

  Infonäyttö on ennen kaikkea perinteisen ilmoitustaulun korvaaja – keskeisin ero on se, että perinteiselle ilmoitustaululle tiedotteet on kuljetettava itse, kun taas infonäyttöä voidaan hallita yhdestä pisteestä käsin. Teidän ei siis tarvitse käydä paikan päällä muuttamassa jokaisen infonäytön tietoja, vaan kaikkia käytössä olevia näyttöjä voidaan hallita yhdellä kertaa. Tästä johtuen infonäyttö on suosittu ratkaisu erityisesti suurissa tehtaissa, joissa välimatkat voivat olla pitkiä ja joissa työntekijät ovat intranetin ulottumattomissa.

 • Infonäyttö julkisten tilojen asiakastiedotukseen

  Infonäyttö toimii erinomaisesti tiedotukseen myös asiakastiloissa – esimerkiksi sairaaloiden ja terveyskeskusten odotushuoneissa, kirjastoissa, virastoissa, kauppakeskuksissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Tiedon päivittäminen on helppoa ja nopeaa, eikä vanhentunut tai virheellinen tieto pääse aiheuttamaan sekaannusta tai hämmennystä asiakkaissa.

 • Mitä kookkaampi organisaatio, sitä suurempia sisäisen viestinnän haasteet yleensä ovat. Kun työntekijät ovat hajautuneet useisiin eri yksiköihin, jotka saattava sijaita hyvinkin kaukana toisistaan, on tiedon siirto paikasta toiseen vaikeaa. Intranet ja muut sähköiset viestintävälineet tarjoavat moniin tilanteisiin ratkaisuja – mutta kuinka tiedotus voidaan hoitaa yrityksissä, jossa työntekijät eivät istu koko päivää näyttöpäätteen äärellä? 

  Ratkaisu moniin sisäisen tiedotuksen haasteisiin on infonäyttö, joka voidaan sijoittaa esimerkiksi henkilökunnan aulaan, kahvihuoneeseen tai muuhun henkilökunnalle varattuun tilaan. Kaikkia organisaation infonäyttöjä voidaan päivittää yhdeltä tietokoneelta käsin.  

 • Infonäyttö on ennen kaikkea perinteisen ilmoitustaulun korvaaja – keskeisin ero on se, että perinteiselle ilmoitustaululle tiedotteet on kuljetettava itse, kun taas infonäyttöä voidaan hallita yhdestä pisteestä käsin. Teidän ei siis tarvitse käydä paikan päällä muuttamassa jokaisen infonäytön tietoja, vaan kaikkia käytössä olevia näyttöjä voidaan hallita yhdellä kertaa. Tästä johtuen infonäyttö on suosittu ratkaisu erityisesti suurissa tehtaissa, joissa välimatkat voivat olla pitkiä ja joissa työntekijät ovat intranetin ulottumattomissa.

 • Infonäyttö toimii erinomaisesti tiedotukseen myös asiakastiloissa – esimerkiksi sairaaloiden ja terveyskeskusten odotushuoneissa, kirjastoissa, virastoissa, kauppakeskuksissa ja monissa muissa julkisissa tiloissa. Tiedon päivittäminen on helppoa ja nopeaa, eikä vanhentunut tai virheellinen tieto pääse aiheuttamaan sekaannusta tai hämmennystä asiakkaissa.

Infonäyttö on suosittu ratkaisu suurissa tehtaissa,
 joissa välimatkat voivat olla pitkiä ja joissa työntekijät
ovat intranetin ulottumattomissa.

Info TV -ohjelmisto on toimiva valinta infonäyttöön

Kehittämämme Info TV -ohjelmisto sopii erinomaisesti niin julkisten tahojen kuin yritystenkin sisäiseen tiedottamiseen. Myymme ohjelmistolisenssiä sellaisenaan, mutta toimitamme tarpeen mukaan myös digitaaliset näytöt ja tietokoneet näyttöjen hallinnointiin.

Info TV -ohjelmisto eroaa monista kilpailijoistaan ennen kaikkea helppokäyttöisyydellään: se tukee yli 50 eri tiedostomuotoa, ja siksi tiedotteiden vaihtaminen näyttöihin käy vaivattomasti. Tarjoamme lisäksi poikkeuksellisen luotettavan ja nopean tukipalvelun, josta saat apua infonäytön käyttöön nopeasti. Ratkaisemme useimmat ongelmat vain muutamassa minuutissa tukipyynnön vastaanottamisesta. 

 

Kysy lisää
infonäytöstä
tai pyydä tarjous!

Kiinnostuitko infonäytön eduista? Teemme mielellämme tarpeisiinne sopivan tarjouksen. 

Ota yhteyttä